Bröllop 30/5


Igår var jag på bland det finaste som finns, nämligen bröllop. När två stycken blir ett rent bokstavligt, på papper. Min faster gifte sig med sitt livs kärlek. Även om det var andra gången för dem båda som de stod där under valvet och svarade ja så var det, utan att överdriva, magiskt. Ett bevis på att det aldrig är för sent. Det riktigt lyste om dem, man såg hur ögonen var fyllda av glädjetårar. Medan en farbror sjöng och spelade gitarr gick de fram till altaret under melodin: "med en kyss börjar vi vår nya väg, låt vår sista tid i livet bli den bästa". En så passande låttext tycker jag, så jag kunde inte hindra att små vattendroppar växte fram i ögonen. Stämmningen var så vacker med det fina vädret, livemusiken och så klart; brudparets sprudlande glädje. Under prästens predikan hade de bara ögon för varandra och vi i publiken hade bara ögon för kärleken. "Kärlek är att ge utan krav" och jag tror jag fick mig en tankeställare där bland blommor, släktingar och bröllopstårtor.

it is the worst combination of addiction






Sol sol sol. Ungefär så ska de kommande dagarna se ut. Om man kan lita på vädergubbarna vill säga. Ikväll har jag ätit god mat med släktingar från dalarna. Det var trevligt. (Trevligt måste vara världens tråkigaste och stelaste ord. Det är liksom ett ord som man använder när det varken var bra eller dåligt, ett ganska uttryckslöst ord enligt mig.)

Med mätt mage ska jag nu gå ut i det vackra vädret för att träffa några kompisar. Jag väntar på att min granne och barndomsvän Anna ska komma och plinga på dörren. Då ska vi tillsammans gå enda tills vi ser havet öppna sig framför oss. Som så många gånger förr ska vi sitta på en klippa, kanske med en lägereld och en gitarr, och helt enkel bara vara, bara finnas. Det är en sån härligt känsla.

Kristi himmelsfärd


Idag är det måndag och ännu en helg har passerat i en hastighet på 110 km/h. Trots att det var en långhelg den här gången så sa det bara svich så var också den slut. Dagarna spenderades med mycket festligheter med fina vänner. Utan vidare tanke på anledningen till varför vi var lediga så har jag levt loppan hela dagarna. Bland annat så var det grillfest i mitt tomma hus i fredags och jag tror inte att jag är ensam om att tycka att det blev en riktigt lyckad kväll. Bilder från den kvällen har jag tänkt att ladda upp några stycken när jag får dom.

Det är ganska bra nu med allting, dagar att fylla med olika trevliga spektakel får tankarna på annat.







Sagan om en fantasi

Ja, nu har jag gått och skaffat blogg. En till kanske jag ska säga, eftersom det är min andra blogg. Det är inte så att jag har två bloggar med samma syfte, nej. Den här har jag för att dela med mig av mina dagar i bilder och text. Den andra är lite mer som en dagbok för mig. Där jag skriver känslor och där jag är och förblir anonym. Det är så mycket mer spännande då.

Idag, nittonde maj, var det en underlig dag i skolan. Allt var lite uppochner och den här bergochdalbanedagen slutade redan klockan 11.30 efter att ha fått ett glädjande besked. Den korta skoldagen resulterade i att jag följde med en vän hem, Tove heter hon. Vi bara pratade och åt godis. Sen bar det av hemåt för min del, medan Tove stannade kvar där på åttonde våningen. Det märks att det börjar närma sig sommarlov nu, lektioner faller bort hit och dit. Människor faller in i varandra och kärar ner sig lite då och då. Så där fint som de gör i sångerna vi hör på radio. 


bilden är från i lördags när jag besökte tove och vi hjälptes åt att rensade hennes garderob


med gitarren och filten satte vi oss i vårsolen. mysigt var dagens ord och här är tove på bild.

RSS 2.0