no lonely hands grab my suitcase full of nothing


Vem sa att man behövde träna för att få träningsvärk? Idag säger mina magmuskler stopp efter att ha varit och lyssnat på Magnus Betnér igår. Haha. Dör så bra den mannen är ibland! Men åter till allvaret, snart är det dags för muntlig presentation. Men först: packa min lilla resväska med nödvändiga saker, för idag sätter jag mig på bussen hem. Det ska bli himla skönt faktiskt.


07:34 but i couldn't stay away, I couldn't fight it


Idag är en sådan morgon när jag bara vill ligga kvar i sängen och sova bort hela dagen.



101711: oh the longer the waiting the sweeter the kiss



Jag har haft den bästa helgen på länge! Ni vet en sån där helg som man bara vill spola tillbaka och uppleva om och om igen. En sån underbar helg hade jag. Den har inte inkluderat någon fin resa eller liknande, utan bara allt det lilla som jag älskar med livet. Fina vänner, fika, mysprat, vin, hav, skog, vackra höstlöv, piknick, familj, gamla stan, museum med gamla grejer, kärlek and so on. Kan nog fortsätta hur länge som helst om allt jag tyckt om med helgen som varit. Det var precis vad jag behövde för nu väntar en vecka med intensivt tentaplugg. Hejdå livet vi ses om sju dagar.

http://www.youtube.com/watch?v=afjRIFjsPJI&feature=player_embedded


101211: who would have known how bittersweet this would taste


Hej igen. Nu är det höst och oktober utanför fönstret, och jag är tillbaka. Tänkte att det kanske skulle kännas fint att skriva lite här ibland. Mycket har hänt sedan jag skrev något sist. Alldeles för mycket att förklara. Ingen idé att ens försöka. Kort sagt, jag har lämnat hela livet som jag kände det innan och flyttat till en lite större stad full med studenter. Allt är upp och ner och jag försöker fortfarande fundera ut om jag tycker om det eller inte. Jag lämnar det  nog så tills vidare.

repeat i höstmörkret: Bright Eyes – The Calendar Hung Itself…


RSS 2.0