we are always running for the thrill of it, thrill of it. always pushing up the hill searching for the thrill of it

En långhelg i en annan stad med varma mackor, en solig balkong och världens finaste brudar.
//

//


17 APRIL

Jag måste bara säga att jag älskar vädret just nu. Sol och varmt och vår, mmm, man blir ju så lycklig på morgonen när man vaknar av att solen lyser i ansiktet. Söndagens varma väder lockade mig och Simon att gå på en riktigt lång prommenad. Det fick mig att fundera på varför man inte går på långprommenader oftare, för det är ju himla fint när himlen är alldeles blå, jackan åker av och längs med ängarna växer vita och blå blommor. Efter ungefär två timmars prommenerande fyllde vi magarna med mat och vissa somnade så sött på altanen.

Timming Is Crucial

Det var länge sedan jag skrev några små ord här, av den anledningen att den lilla energi som jag har haft har jag lagt på annat. Men nu när våren börja smyga fram, snön försvinna och mina fötter får gå på barmark igen så känns allt barnslig mycket lättare och jag fick lust att uppdatera om tiden som gått.


JANUARI
Efter en fin nyårsafton skålades januari in med fina vänner och jag fick en nyårspuss av min älskling. En onsdag lite senare i januari lämnade jag tonåren bakom mig och fyllde tjugo år. Det som alltid låtit så vuxet i mina öron men jag känner mig fortfarande lika liten. Jag firade min födelsedag med cheescake, släkt och min finaste vän som kom och överraskade mig med en himla fin blombukett. Några dagar senare blev det mer festligheter med kära vänner. Mitt födelsedagsfirande kunde inte ha blivit bättre!  


FEBRUARI

Februari kom och likaså mer snö. Den här månaden fick jag ett telefonsamtal som ändrade en hel del av min tillvaro, jag började nämligen arbeta på en förskola. Sedan första dagen har jag stormtrivts och gör det fortfarande. Det är underbart att gå till jobbet varje morgon och väl där mötas av små armar som sträcker sig efter en morgonkram. Den här månaden bjöd även den på lite festligheter och en hel del bakverk då Simon fyllde nitton år.


MARS

Mars började först med kalas för min kära mor och sedan en överraskningsfest för Julli som kommit hem efter tre månader i Usa. Det var en förvånad och något rädd Julli som blev överöst av kramar i hallen hemma hos Tove. Det var himla fint att ses alla samtidigt igen, vet inte när det hände sist. Men det finaste med den helgen var nästan dagen efter när alla var trötta och bakis. Det var så himla mysigt att få vara bakis tillsammans och gå ut i solen och mysa på stan. Mmm fler såna dagar vill jag ha. Flera mysiga kvällar blev det också i mars med födelsedagsfirande och reseplanerande då jag och fina vänner far till Grekland en vecka i maj. Längtar så galet mycket.




RSS 2.0