jag ska radera ditt nummer så att jag kontrollerar vad som sker även när jag är full, jag ska vakta mina känslor med pittbull



 


LE PRINTEMPS EST LÀ



Igår varade ljuset lika länge som mörktret, vårdagsjämning. Idag smälter snön och flingorna blir till regn istället. Jag längtar efter vår men allra mest efter frihet och studentdagen. Fram tills dess så lever jag för helgerna och dig.

min känsla är min, ibland är den kanske din

och dom kanske undrar
kanske pratar om oss
kanske inte förstår
kanske bara inte vill

och vi kanske viskar något tillbaka
om hat, vad det gör med människor
om kärlek och hur den får oss att le med muskler vi inte trodde vi hade

 


someone else's heart pumping someone elses blood



En bild från förra våren för att jag längar så. Jag minns att jag bara gick i tröja och jeans utan att frysa ett dugg. Solen tittar fram en liten stund nästan varje dag nu. Trots snöhögarna som fortfarande mäts i meter så känns det lite vårigt ute. Jag älskar de små fläckarna av barmark som dyker upp lite då och då bland isgatorna. Jag ska ta tag i lite saker i mitt liv nu har jag bestämt mig för. Listor och planeringar fyller mitt rum för jag är trött på nästan allt som det är nu. Det är dags för lite förändring och solen är nog den finaste förändringen av dem alla just nu. Och en annan liten förändring är att jag sitter med hårfärg i håret som väntar på att sköljas ur om fem minuter.

20:03


Tysta alla nätverk, stoppa trafiken, en stilla bön om lugn igen: Att kunna ta besvikelsen

3 FEBRUARI



Idag har jag sovmorgon, en riktikt lång sådan också! I morse när jag kikade ut genom fönstret och fick se solen så blev jag sådär löjligt glad. Tänk vad en gul och rund boll kan göra med ens humör. Så nu väntar jag på att klockan ska slå 11 för då ska jag prommenera till bussen i det fina vädret.

We will walk through walls, my dear I promise you


Jag älskar att vakna upp bredvid ditt sömniga ansikte. Allting känns så enkelt med dig.
5

Vinterkyla




På sportlovet gick jag många promenader i vintervädret. Ibland gick jag ensam ibland med sällskap. Med 15 minusgrader bitandes i ansiktet så kom jag på mig själv med att jag faktiskt tycker om vintern väldigt mycket. Jag gillar att pulsa i snön med fodrade skor och tjock halsduk. Jag gillar känslan av att känna gemenskap med samerna för en kort tid. Jag gillar hur snön lägger sig på taken likt grädde på en bakelse. Tänk, hela staden är täckt av grädde. Mums så fint!

RSS 2.0