Jag vaknar intill dig med gråten i halsen, dom skriker och flyr i en mardröm igen. Dom klöser varandra med klolika fingrar, jag håller dig så hårt att du inte får luft.

.

Allt du har väntat på krymper på nära håll / Allting omkring dig är långsamt som jag


16 APRIL


Idag fick jag finbesök av en vän. Vi hade mycket att prata ikapp och jag konstaterade att vi borde ses oftare. Jag hittade också ett litet ordspråk som jag tyckte var väldigt passande: "Gammal vänskap är som gammalt vin, ju äldre desto starkare". 

VÅR


En dag lyste solen fint och jag höll i ett fiskespö, det händer inte så ofta.

HULDAS


En dag på lovet trillade vi in på ett fik.

PÅSKAFTON

Idag, påskafton, vaknade jag upp bredvid den finaste jag vet. Vi hade en slappis morgon för att sedan åka hem till mig och leta påskägg för här lämnar påskharen inget framme inte. När vi väl hittat ett ägg med dubbelt av allt i så smaskade vi på godiset tills magen blev helt full.

Vi hjälpte även till att laga mat till påskbordet och duka med det pyssel som vi gjorde igår. Sedan var det dags för hela familjen att äta sig proppmätt på all mat.

Jag älskar påsken har jag kommit på. Den är så färgglad och fin, och som ett bevis på att våren faktiskt är här. Istället för den egentliga orsaken så tycker jag att påsken känns som en invigelse av våren, för det var hela 10 grader varmt ute i skuggan.

ANDRA APRIL

I fredags hade jag och min pojke varit tillsammans i ett halvår. Det är bara en liten del i en kalender men mycket för oss.

Vi kände oss lite extra pyssliga och förberedde lite inför lördagen, påskafton. Jag hittade små tips i en tidning vilket slutade med att vi målade urblåsta ägg och gjorde små marsipanfigurer. Vissa små kycklingar såg exakt ut som de i tidningen medan andra mer liknade ett säldjur. Det är himla roligt att sitta och småpyssla sådär. Jag fick nästan träningsvärk i magen av allt skratt. Det är nog den träningsverk jag gillar mest.

På kvällen besökte vi ett mormorshus och jag insåg att jag vill flytta hemifrån. Det är så mysigt att få låtsas att man har sitt eget lilla hus för en stund.

Framåt kvällen blev det god mat och film.

RSS 2.0