it's the end of the world as we know it

Det var länge sen jag skrev några små ord här. Det är inte det att det inte hänt någonting utan min dator har nämligen övergett mig. Men det gör inte så mycket, förutom att jag saknar photoshop. Så någon dag kanske allt som hänt kommer upp här på en och samma gång, eller kanske inte.

Mina vardagar börjar bli väldigt långtråkiga. När man har bakat bröd så frysen är full, städat huset, rensat garderoben och läst ut några böcker så börjar det bli ont om saker att göra. Så i min numera inte-göra-någonting-period så blir det mycket tid till att tänka och det slår mig hur allt kan förändras så fort. Hur man en gång gick och väntade på livet och så helt plötsligt är man mitt uppe i det och så står allting bara still och man liksom väntar fortfarande. Ibland saknar jag verkligen allt som var förut, framförallt så saknar jag mina fina vänner som jag brukade träffa minst fem dagar i veckan och nu är jag glad om det blir en gång i månaden:


two atoms in a molecule


I veckan har jag varit på en liten sjösemester och spenderat mysiga dagar med Simon. Det är så härligt att leva enkelt ibland tycker jag! Att slippa stressen och glömma bort tiden och dagarna för ett tag. Fast när makaronerna inte vill börja koka och magen kurrar mer än åskan så är det lite mindre charmigt...


Vi svalkade oss i det kalla vattnet.


Vi diskade i skymningen.


Vi grillade korv och njöt av hur otroligt tyst och stilla det är på sjön under natten.


Vi åt frukost och gjorde fina motiv av mjukosten.


Vi glömde bort tiden när vi låg i solen och löste korsord.

feed me with a kiss


En dag åkte vi till Söderköping och åt världens mumsigaste creêps (som för övrigt blivit vår favoritmat för tillvället), promenerade längs kanalen, och spelade minigolf. Söderköping är verkligen en mysig liten stad på sommaren!

Från och med du


Äntligen kommer du hem, som jag har saknat min pojke.

let's pretend we're bunny rabbits


Igår åt jag lunch med saknade klasskamrater på en restaurang som alltid kommer vara lite vår egen och gott vare också!
 


Framåt kvällen bar det av för att svänga våra lurviga till musiken, dock så tappade vi tyvärr två man (kvinnor) innan dess.

LUNCH


En dag träffade jag min kära barndomsvän för att äta lite smarrig pastasallad. Jag tycker om att mysa på ett fika timme efter timme.

We wait for answers, for hours and years But the sadness in your eyes won't go away It becomes you, in a strange kind of way



lay your head on my chest


Ikväll är jag en trött liten tjej för jag kunde inte sova igår. Det går inte riktigt lika bra att sova när sängen känns allt för stor för jag saknar min älskling. Men fast att jag är trött så är jag glad, eller busig snarare. Jag vill göra allting just nu känns det som! Mest sugen är jag nog på lite festligheter med kära vänner. Förhoppningsvis så behöver jag inte vänta allt för länge innan den sista önskningen slår in.

hem ljuva hem

Efter att ha rumlat runt i stövlar bland lerpölar och härlig musik så har min fötter åter igen landat här hemma. Det ska bli skönt att få sova i en mjuk och torr säng i kontrast till vårt tält. Det har varit fem galet bra dagar som flugit förbi likt smålandsskogarnas alla bin, och de flög som fan kan jag lova. Jag längtar tills bilderna från min engångskamera kommer så att man kan få uppleva allt lite till fast genom bilder. Nu är jag väääldigt trött vilket kanske hör till efter alla festligheter (trots att jag har sovit hela dagen typ). Jag ska nog natta mig själv med en liten film, fast som det känns nu så hinner jag väl lagom trycka på play innan ögonlocken faller ner.

RSS 2.0