Thought of you as everything I had but couldn't keep / linger on, your pale blue eyes

Jag tänker alldeles för mycket nu när höstmörkret hälsar på. Men kanske är det meningen att man ska stanna upp och tänka till lite ibland, och vad passar då inte bättre än framför en brasa omringad av massa värmeljus och mysmusik. Senare idag far jag och Jessie iväg några mil längre ner i landet för att hälsa på en saknad liten vän. Det ska bli skönt att komma bort ett tag och inte behöva ha tankarna på annat än det simpla; att ha kul. Hej så länge!

den här känslan som jag har är inte min, den blev kvar, är den din


Att sitta på ett fik i timmar och vänta på att mörkret ska falla, det är himla fint det.

Baby let's pretend it won't be always so hard, somewhere along the end we'll be back at the start, it will be easier, it will be easier


Jag undrar lite vad som hände med den fina och färgglada hösten. Idag har det bara varit regn, regn och ytterligare lite regn. De röda löven befinner sig numera på marken istället för i trädkronorna och det enda gröna växtligheten som mina ögon skådar står på min fönsterbräda (och den är troligtvis inte grön så länge till den heller hehe). Men underligt nog så uppskattar jag regn och rusk också för det betyder att jag kan gömma mig under mitt duntäcke och spendara kvällen framför tvn utan att få dåligt samvete. Plus att det kan ju vara bland det skönaste som finns när man kommer innanför dörren efter en promenad hem i kyla och regnväder. Nu ska jag lyssna på min älskade höstmusik och bara vara lite, det behövs ibland. Den kommande regnveckan ser iallafall mysig ut med massa inbokade fikamöten med fina personer, det behövs också ibland.  


23:12, I think i might totally be lost


Ibland tittar jag in i kameran och på världen med frågande ögon och undrar om det här är allt. Det kan inte vara allt, det måste finnas mer. Det vore samtidigt ganska fint om det var allt.

the clearness of fall, how winter makes me reconsider it all


Det är inte många löv kvar på träden nu och de fåtal som hänger kvar och trotsar vinden lyser i vackra färger. Hösten är allt bra mysig med dess färger, kyla och mörker. Jag tänder ljus varje kväll nu, åh vad jag har saknat de små brinnande lågorna under sommarens ljusa timmar. Förutom fina färger och höstmys så har det blivit väldigt mycket jobbande för mig den senaste tiden. Jag jobbar lite här och lite där vilket resulterar i sjudagars arbete innan ledighet, det är ganska tröttsamt må jag säga. Men hellre det än ingenting att göra faktiskt. Nu ska jag vira in mig i min filt, tända lite ljus och filosofera lite om vart jag är på väg egentligen, för det vore ganska fint att veta.


2 OKTOBER


Ett år har gått sedan vi blev ett vi. Lördagen den andra oktober var det vår dag för tolfte gången. Jag minns fortfarande så väl när allting började mellan oss, blyga blickar blev till små beröringar och nu kan jag inte ens förklara oss med ord. Det har varit det finaste året i mitt liv. Jag älskar varje steg när jag är med dig. Det är underligt hur ditt hjärta pumpar liv i både dig och mig. Jag älskar dig.

RSS 2.0