let my shoes lead me forward


Idag gör jag tummen upp för att jag är helt klar med matte c. Sista provet är gjort och allt är klappat och klart lagom till jul, så himla skönt! Ytterligare en tumme upp för att min helg var så bra, bästa på länge. Och en tumme upp för att jag ska mysa med Anna imorgon. En tumme upp till allt just nu helt enkelt! hehe

SMÅLAND

Nu är det måndag igen. Det är underligt hur varje månad tycks bestå av så många fler måndagar än fredagar tycker jag.

I helgen reste jag, tillsammans med min familj, iväg till smålands djupa skogar för att besöka några släktingar. Det var så himla mysigt att bo på landet över en helg. Att närmsta granne är några hundra meter bort och därefter någon kilometer. Att titta ut genom fönstret och mötas av skog och snötäckta ängar så långt ögat når. Att vara omringad av djur vart man än vänder sig. Mm vad jag gillar den där lantliga känslan! Så var det sådär extra julmysigt som det bara kan bli i ett rött hus på landet med öppen spis och små jultomtar som pryder varje hylla. I sex timmar svischade vi förbi stad efter stad. Det kan vara himla skönt att åka bil sådär länge ibland och bara lyssna på musik och beundra ljusen som svävar förbi utanför fönstrena. Men självklart får man lite ont i rumpan och blir rastlös också, då äre tur att kameran finns!

Väl framme så möttes vi av ett upplyst hus i den annars så mörka skogen.

Efter en en himla mysig mini-semester sa vi på söndagsmorgonen hejdå till alla djur och släktingar för att sex timmar senare vara hemma igen.


Och det skulle ju va dans dans dans

En lördag för två helger sedan styrde jag och anna bilen mot Uppsala för att fira en fin vän som vi träffar alldeles för sällan. Det blev en lyckad kväll i utomhuskylan och i dansgolvsvärmen som såg ut lite så här:


Grattis Johanna som fyllt hela 20 år!

we are nowhere and it's now


En kall decemberkväll träffade jag två fina vänner över en lång fika. Det var en himla mysig kväll även om vi saknade en liten del av vår kvartett.   

RSS 2.0