not for all my little words


En ny vecka börjat igen, allt detta samtidigt som jag står bredvid med öppen mun och, liksom alltid, förvånas över hur fort allting går. Dagar och timmar, tiden försvinner ur mina händer direkt. Jag hinner inte ens lära mig skriva månanden september innan det är dags för att forma bokstäverna till oktober. Det börjar bli mörkt nu också. Jag var sjuk några dagar förra veckan och när jag klev utanför dörren igen hade träden färgats röda, det är visst riktig höst nu. Termometern visar två grader på morgonen och vänner klär sig i vinterjackor. Ja, det är nog riktig höst trots allt. Men det saknas mysiga hemmakvällar med tända ljus, och framförallt; jag saknar pojken som jag vill dela dessa kvällar med.

Det blev ett väldigt onödigt inlägg om ingenting det här, kanske är det just så allt är just nu; ingenting. Skolan känns tyngre än någonsin och jag vill mest stanna tiden så jag hinner andas igen. Men kanske allt känns som vanligt igen när jag vant mig med att vakna i ett mörkt rum. Nu är det sovdags. Godnatt!

helgen

Jaha, så har ännu en helg passerat och även denna var fylld med små festligheter. Bland annat ett fredagsbesök hos en klasskompis på landet och en vän som fyllde 18 den tjugosjätte september firades med ståhej. Lite bilder från Tovi förevigade fredagskvällen.







19 september och jag säger grattis Martina!

Det var länge sedan jag skrev här i bloggen min. Tiden sedan skolan börjat har gått fort men ändå så sakta. Jag och mina vänner går liksom i dvala under vardagarna och lever för festligheterna på helgen. Det är så allting har sett ut nu den senaste tiden och jag låter det gärna fortsätta så.

Igår var det ingen vanlig dag. Det var den 19 september och min vän Martina fyllde 18 år. Grattis grattis! Så på dagen bar det av hem till henne för att laga rosa plättar och sedan ha picknik i det fina höstvädret. Efter att ha legat på en filt på ängen, jag, martina och anna så kilade vi hem till fördesedagsbarnet igen och fixade för kvällens spektakel. Det blev en rolig kväll och jag hoppas att alla hade lika kul som jag.




Kvällen bjöd på trevligt sällskap, skratt och alla möjliga festligheter.






Håkan Hellström

och allting överträffade mina små förväntningar.





our minds run in circles



En dag i veckan var jag och impuls fikade med tre vänner. Det var en såndär kall höstdag och såna dagar kan man nog inte tillbringa bättre än sittandes på ett mysigt fik och prata om allt och ingenting i en evighet.

3 september och det är lite kyligt nu


Nu sitter jag i skolan och värmer mig med en kaffekopp i handen, igen. Ute är det grått och kallt och när jag tänker efter så är det ganska kallt här inne med faktiskt. Det känns som höst nu när kalendern visar september, därav den lite höstiga bilden som jag tog för ett år sedan.

Bredvid mig sitter två fina vänner och jobbar med sitt nystartade projektarbete. De har en fiffig idé om att vi borde handla mer på seconhand och jag håller helt klart med. Om någon mer är nyfiken så kan ni läsa deras blogg här; www.goforseconhand.devote.se, där finns både tips om de bästa seconhandaffärerna men även info som du inte visste om de stora klädkedjornas brister. Ta dig en titt vettja!

RSS 2.0