vi stannar tiden, fryser ett ögonblick och hoppas på att få återkomma när det svarta tar överhand igen

Oj vad det var länge sedan jag skrev någon liten mening här. Idag är det måndag och det innebär skola igen efter en veckas lov. Inget som jag längtat till för nu fylls dagarna åter igen med krav och prestationer medan kvällarna blir en enda dimma i sängen av utmatthet. Men det är bara ett år kvar nu, knappt det, så jag har bestämt mig för att försöka vara motiverad den lilla tid som är kvar. Kanske ångrar man sig annars när man vandrar ut i vuxenlivet. När allt man hinner se på dagarna är mörker så lever jag på minnen av fina stunder:

Lovet inleddes med en myskväll innehållande tacos och idol. En liten skara på fyra goda vänner var vi som pladdrade hela natten lång för att sedan somna gott med vetenskapen om att ett lov var framför oss. Även om en av oss fick ett lov utan roligheter men med väldigt stor betydelse.

Dagen därpå skulle det firas med duner och brak och masker. Då var det nämligen dags för festligheter med obligatorisk utklädsel. Min vän Anna (som jag träffar allt för sällan nu när hon bytt adress) kom hit för att stanna över natten. Eftersom huset var bara mitt under helgen så lagade vi paj och tillsammans med Martina gjorde vi oss sedan i ordning för kalaset. Utklädda till hippie, skolflicka och militär bar det av för en lyckad kväll:





På måndagen satte jag mig som välbekant på buss 561 in till Nyköping, men den här gången väntade inte skolan utan några vänner (en med ett ny liten pryl i näsan). Vi fikade i timtal och kvällen spenderades i pyjamas då vi hade pyjamasparty som vi så fint kallade det.



När halva lovet gått så satt jag och min vän Emil i köket och fyllde öronen med fin musik samtidigt som vi var i fullt bestyr med att baka. Cupcakes var det som stod på planeringen. Vi bakade i alla möjliga färger och bjöd sedan över flera goda vänner på fika:



När lördagen kom och lovet började närma sig sitt slut så försökte vi glömma och hamnade på en fest (bilden är inte tagen av mig):



Förutom de dagar som upptagits av vänner så har jag spenderat dagarna, timmarna, minuterna med den finaste jag känner:


puss för att det är vår dag idag

Kommentarer
Postat av: em

åh, vad ni är fina! jag dör lite.

2009-11-03 @ 19:15:53
URL: http://httpifwinterends.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag tycker också att vi träffas allt för sällan nu för tiden! <33

2009-11-03 @ 20:52:12
URL: http://anapekkanen.blogg.se/
Postat av: toviluttan

uppdaterning!!!

och grattis till er fina och puss

2009-11-03 @ 22:53:58
URL: http://silentfilms.blogg.se/
Postat av: m@rtina

high five på ett mkt fint lov :*

2009-11-04 @ 20:35:21
URL: http://allofmydays.blogg.se/
Postat av: mickis

åh jag dör också lite. världens finaste par. och världens finaste lilla nilli.

2009-11-05 @ 16:07:09
URL: http://nightingale.webblogg.se/
Postat av: s

du är så fin och det finns nog ingen bättre för dig än just han. ni är så tjusiga ihop. puss på lov med kärlek :*

2009-11-06 @ 15:56:25
URL: http://polaroidpuls.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0